Erenköy Mobilya Montaj
Her eline tornavida alan dolap tamiri veya montajı yapamaz. Bunu deneyenler görmüştür. Zaman alan ve sonuç vermeyen amatör dolap tamir işleri, dolap veya kitaplığınızın zarar görmesine neden olabilir. Deneyimli ve aynı zamanda tecrübeli marangozlar, dolap tamiri, bakımı ve montajı konusunda pratik çözüm seçenekleri sunuyor. Yüklük, elbise dolabı, vestiyer, kitaplık ve mutfak dolabı gibi birçok kategoride tamir hizmeti sunan firma, deneyimli montaj ekibi ile kısa sürede kurulum işlemi gerçekleştiriyor.

Erenköy Marangoz
Ev taşıyacaksınız ve evdeki mobilyaların usta tarafından parçalara ayrılması gerekiyor. Firma, bu konuda 7/24 çözüm üreterek, mobilya montaj ve tamir işlemlerinde güncel çözüm seçenekleri sunuyor. Servis elemanları dört mevsim hizmet sunuyor. Randevu yöntemi ile hizmet sunan firma, sizin için en uygun saatlerde hizmet sunuyor. Erenköy Marangoz Randevu saatini belirlerken ilk aşamada sizin boş vakitleriniz dikkate alınıyor.

Mobilyalarınızı Uzmanına Teslim Edin
Amatör yöntemler mobilyalarınıza zarar verebilir. Bu nedenle işi bilene bırakmak en iyi çözümdür. Deneyimli ve aynı zamanda çözüm odaklı hareket eden personelimiz, ev taşıma işlemlerinde veya tamir işlemlerinde zamandan kazandırıyor. Yeni aldığınız mobilyayı kurmak için uğraşmayın. İşi bilene bırakın ve bu firmamızın müşteri hizmetlerini arayın. Servis elemanları en kısa sürede adresinizde olacaktır. Ev taşıyanlar, yeni dolap alanlar veya bu kategoride tamir işlemini ihtiyaç duyanlar 7/24 bu siteyi ziyaret edebilir. Müşteri hizmetlerini aramak suretiyle istediğiniz montaj ve tamir hizmetini talep edebilirsiniz.

Servis Ekipleri Randevu Sistemiyle Çalışıyor
Şirketimizin güzide servis ekipleri randevulu çalışıyor. Sizin için en uygun zamana randevu açan servisimiz, adresinize gelmeden önce size telefon açıyor. Müsait olduğunuz zaman servisimiz hemen işe koyuluyor. Öncelikle ev sahibinin şikayetleri dinleniyor. Daha sonra ekiplerimiz tamir edilecek mobilyayı inceliyor. Kurulum işlemlerinde müşterinin gösterdiği yere kurulum yapılıyor.
Kurulum işleminin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli bütün işlemler sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor. Erenköy marangoz ekibimiz, ev taşıma işlemlerinde montaj işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için en iyi yöntemleri tercih ediyor. Montaj ve tamir işlemlerinde mobilyanızın zarar görmemesi bizim için son derece önemlidir.